Anotace: tak zase přišlo jaro a s ním i bouřky, z nichž se (musím přiznat) mám strach...tak jsem napsala takovou momentovku:o)
já taky ne, bouřky se bojím, bojím... ale, myslím, že vím jak na to vyzrát. vezmu si špunty do uší, abych ty hromy neslyšela a abych neslyšela svůj strach. snad to pomůže, až začne ten svatební obřad:o)
17.04.2007 22:16:00 | Nikytu
Hezká momentovka. Doufám, že zaprší, ale nechci aby se při tom ženili čerti.
17.04.2007 22:13:00 | J.Švihovský