Žabí koncert
Anotace: Veselá báseň o žabím talentu v oblasti hudby :)
V kalné nádrži
obklopené též stromy
v tůni pod strží
žabí koncert se strojil
Zelená voda
líně se válela
slyšet je óda
hraje tu kapela
Poslední paprsky tnou
tam mezi komáry
tnou ten prostor nad vodou
tvoří světlé čáry
Stromy s keři dokola
usazeny v hledišti
jak duněla kapela
radostí se blyští
Kačer přilét vyslechnout
dutý žabí zpěv
k obecenstvu přisednout
jenom žádný spěch
Muzikanti hrají stále
nedají se rušit
hrají v zeleném svém sále
těžko koncert zrušit.
Komentáře (4)
Komentujících (4)