Anotace: táto mámo já nejsem s váma kámo
doba už je taková
musíš rychle rychle
nikdo se tak nechová
a snaž se tvářit zpychle
nikdo není zvědavej
na ufňukanou nánu
dopředu nic nevzdávej
a vracej každou ránu
díky mámo táto
za ty vaše rady
já mám ale zato
že mají velké vady
myslíte to se mnou dobře
a máte o mě strach
kde kdo se mnou oře
v očích máte ach
je mi líto vás i doby
ty táto vrať se do hospody
a ty mámo moje milá
všechno už jsem pochopila