Anotace: mezi nocí...
Rozpůlená mezi nocí
jen tak
v podkolenkách
co se nosí
ret jí zdobí
marmeláda
v krátké sukni
odhodlána
v nahotě
se ztrácí "mizí"
na fotkách
je stejná
...cizí...
Líbí se mi tvůj rukopis, je osobitý
19.10.2013 14:07:11 | Bananky v čokolade