Divotvorná touha
Anotace: Úvodní part básně copyright Babula. Publikováno s laskavým svolením Babuly :)
Nemohu ti odolat,
chci bytostně vnímat rozkoš,
toužím tě nechat rozlinout,
ve svých ústech,
na chuťových pohárcích jazyku,
na lačném patře...
Přeji si, abys mi stékal
z koutků úst,
nevydám citoslovce vzlyků,
jen pochvalná slova díků...
Budeš tak hořké zhmotnění touhy
a její sladkobolné ukojení,
já netoužím po spojení.
Je to tak patetické
a přitom
živelné a lidské,
je to výtažek toho nejlepšího,
bez patosu či jediné fráze
svou chutí
přivedeš mě do extáze.
Proudem tekoucího nugátu...
Belgická čokoládo s lískovými oříšky,
zabalená do zlata...
Alespoň dvanácti karátů!!!
Přečteno 515x
Tipy 7
Poslední tipující: James Libustka, AndreaM, Pamína, Malá mořská víla, Amonasr, Barčík
Komentáře (8)
Komentujících (5)