Anotace: ...
Marty
konečně jsi našel tu svou bohyni múz?ach jak podivný stav nad zemí
co?;-)dobře nebudu tě zpovidat nene..je to tedy dost smyslný text
jednoho muže a jednoho űžasného korzetu tím to decentně jemně
uzavirozuju ju?;-) hele pišu od jinud takže to dorazilo zpožděně v galaxiich je teď chaos :-)
14.01.2015 09:51:54 | xoxoxo
Jsi velmi bystrá ,)
Jen inspiraci ženy
přivál mi mistrál,
jsem stále "opuštěný"
14.01.2015 11:23:42 | kudlankaW
...jistě budeš...../úsměv/....Ji.
13.01.2015 22:26:31 | jitoush