Anotace: ...
Dřiv - jako děti - jsme
na sebe zbyli.
Co se nám stalo?
Nic. Jen to letí.
Mládí, snad city,
obé nás hřálo.
A nezdá se ti, že
všecko je v řiti
a
zbylo nám málo?
Všecko je v prdeli.
Zítra je Štědrý den.
Všecko je v prdeli,
kdy nás to přejde?
Chci to už dostat ven:
všecko je v prdeli,
nestav mě pod jmelí!
Kdo nám co nadělí?
Co na tom sejde...
má to svůj svéráz
(děti zbyli - měkké?)
21.01.2016 21:45:40 | Dis-Con-Nect-Ted