o RaDoStI

o RaDoStI

Anotace: život je duha

O radosti

Jsi-li však nešťasten
jsi nešťasten svou
vlastní vinou

zkus chvíli přemýšlet
vydat se cestou jinou.

Bůh člověka k obrazu
Svému stvořil
štěstí-klidu a radosti
mu do vínku vložil.

Proč pláčeš ty sám nad sebou
a k čemu?!
dnes zábavy si užívej
vína a medu.

Nohy však nejsou
spojeny
kořeny k zemi
stát na místě
kde radosti není
- to člověk snad jen umí-

p.s. když zjistíš,že jedeš na mrtvém koni sesedni (moudrost kmene Dakotů)
Autor pan Tichý, 24.01.2017
Přečteno 592x
Tipy 12
Poslední tipující: jitoush, zelená víla, Jin&Jang, Cappp, Poetik, Dreamy, bogen, Iva Husárková, JSJ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...trefná je moudrost kmene Dakotů....jak mnoho bychom se mohli
naučit od původních obyvatel....to my jsme mnohdy veskrze "primitivní".Ji.

26.01.2017 21:08:36 | jitoush

líbí

Moc líbí. ST. :-))

24.01.2017 11:53:12 | Iva Husárková

líbí

sesedám, jinou cestou já se dám...:)

24.01.2017 08:36:01 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel