Anotace: (WTC), Z knihy Nevynucené chyby
Právě jsme to dělali bez ochrany,
když se v New Yorku
následkem teroristického útoku
zřítila dvojčata.
„Bylo by fajn, kdyby to tentokrát vyšlo,“ řekla
a nastavila rádio hlasitěji, abychom věděli,
co se vlastně stalo. A zase jsme na to vlítli.
Později se nám narodily dvě zdravé dcery,
jedna jako druhá
a s nimi každodenní blázinec...
A já si říkal,
že je to dobře,
že to tak mělo být,
že to není náhoda,
že je kurevský štěstí,
když toho je víc,
na co si člověk
musí
zvyknout.