Anotace: --------
z pod špatně utěsněných dveří
tvého dobrodění
tu a tam páchne a čiší prolhané pokrytectví
sám sobě v nenadálostech života běhu
kopeš si hrob
a než ho stačíš zahrabat
je tu další zkouška
a lopata ve tvých dlaních
se znova dává do práce
Akyš...pro mne- vystiženo náramně. až mi z toho je úzko! dávám si do oblíbených...ach...přesně! *ST*
08.01.2018 10:07:06 | Anděl