Anotace: ------------
balím další cigaretu
ze slov všech krásných básní
když nemůžu v noci spát
vykuřuju bledé stíny
co táhnou mojí hlavou
ve které se každou chvíli
usazují vyrojené včely
tak jako starý indián
jež kouřem zahání
zlé duchy z teepee
tak jako pan farář
vypouští kouřem kadidla
modlitby k nebi
tak i já inhaluji kouř
vůně myšlenek
neviditelných světů
života zemřelých
než kohout zakokrhá