Anotace: spolu...
uMím i utonout
ve vůni paží tvých
němÁ být
v hebkosti kůže
zabLoudit
zpátky se nevrÁtit
po Slepu
najít Klín
a s každým vzdechem cO kladeš na polštář
uvidět padající hvěZdu v očích deště
něco si pŘej...
vÍc přeju si
stačíM jen říct
Tak nepřestávej, ještĚ..
Opravdu dobrá práce! Hezky ubíhající s nápaditým poetizmem. Rád se vracím.
16.12.2018 11:48:22 | šerý
Pěkná šifra.
Asi ti tam tiskařský šotek ukousl jedno u a r. :)
16.12.2018 08:31:14 | Now
Díky za čtení ... nešlo mi to z telefónka vložit tak jednoduše jako z PC tak proto ...díky :)
22.12.2018 01:31:32 | Malá mořská víla