Anotace: ...
Silou času
byl na chvíli
můj
rty jsem špulila
a pít z nich chtěl
každý
komu jsem řekla
stůj!
vracela jsem bez úsměvu
touhy nezkrotných holek
ráno oči rozmazaný
a bez
kalhotek
tuhle Tvoji poezii
bez kalhotek
mám rád
a kdyby jsi to napsala slovensky
byl bych na cucky
hezky se mi četlo
nelituji ST
:-)
01.09.2020 18:33:12 | piťura
Jak vrcholů Tater poetizmu, kterých se verš kreativně snáší do údolí čtenářského vkusu*
A tato báseň, barevnou rozpustilostí. Líbí.
01.09.2020 17:28:53 | šerý