Anotace: ….
Dokud vnímáš tanec světla
a šepot vánku ve větvích,
věřit a doufat v lepší léta
MŮŽEŠ! To není hřích...
Krásný barevný podzim, Márty:)
22.09.2021 23:49:00 | Emily Říhová
......Můžeš....Ji./úsměv/...Radost v maličkostech spatřená tak nějak oživuje.....a dává prostor pro to nadějné...
11.09.2021 20:56:22 | jitoush
Člověk, který doufá
má v mnohém bohatší život
než ten, který už
netroufá si ..doufat.
Ať vítr ve větvích stále slyšíš zpívat
Ať lístky lip
stále tančit vnímáš
A Nepřestávej doufat. **
Měj krásný víkend Márty:);)
11.09.2021 12:18:25 | jenommarie