Anotace: …dívkám a ženám
Vnímám nový den jakoby přistižený
do slova a do písmene v nedbalkách
Zatímco mocnosti prahnou po válkách
na lásku nebylo skoupé moje snění
Kéž v novém rozednění
láskou končí každé snění...
Krásný víkend, Márty
26.02.2022 17:14:24 | Emily Říhová
Jak rázně může rozednění
Přerušit někdy sladké snění
To člověk den pak žije rád
A těší se, až zase půjde spát
04.02.2022 19:40:24 | Lexi
...Tož přeji převedení i do reality......Ji./úsměv/
04.02.2022 17:58:24 | jitoush
Neboj
Mám kabinet vysněný
Sedím s češtinářkami
Nedovedu si předSTavit být z fyzikáři nebo IT či učitelkami techniky či matematiky
Ach aach
04.02.2022 18:06:16 | kudlankaW