Anotace: …
Místo ranního čaje
pocucávám ba dumlám
včerejší zvětralé pivo
v těsné naléhavosti řeky
a celý svět se mi
takhle nalačno
mění před očima
tak chvatně
jaro léto podzim zima
dalších několik hltů piva
celé měsíce jsem byl zavřený doma
i když už nebyl nařízený lock down
vláčený nemocemi
nu v součtu půl třetího měsíce
od nového roku
ale zase jsem přečetl něco knih
Ach teprve teď
v čase kdy doslova prýští láska
na každém rohu
v přítmí keřů
pološeru pod korunami stromů
mohu si dovolit pití
má tolik do sebe čití
senzorické vjemy
ach ano ženy
po letech záborů
okouzlený
znovu se přesvědčují o tom
kolik zde máme nádherných dívek
co se svůdně vlní
v bocích
vlahých klínech
a mlčky zvou
k setbě
platíval jsem za dobrého hodpodáře
mohu doufat?
Cožpak doufat, můžeš si i užívat půvabného škádlení probouzejícího se libida jarních lýtek a poodhalených stehen krasavic ;-)
15.05.2022 17:42:14 | Slav Milo