Anotace: ...
foto: neznámý autor
mlha,
vypadlá z kalichu pochopení
k zemi padá
zvědavá a nedočkavá
cestou dolů uhlazuje zpupný vous kapradiny
bělobou smutných očí
pípání ptačí hnízdo krášlí
je zvědavá a důkladná
právě vlhčí chomáček ochlupení močící ženy
už tak mokrého přirození
směje se dub
zbytečná práce
mlha ale dál poctivě vlhčí
suché i mokré
a halí nahé do důstojnosti pochopení
kalich je spokojen
chmýří travin kývá ptákům
oh yeah, yeah, yeah, yeah!!! Díky milá mkinka...pozdrav kočičkám a k o c o u r k ů m ...měj se fajn, v
18.01.2023 16:42:02 | mapato
jako mlíko... ST :-))
16.01.2023 02:13:44 | Iva Husárková