Anotace: …
V honbě za majetky
kdo má čeho víc
a kdo má co větší
nežijeme život
jsme jen jeho svědky
Mnozí zapomínáme
že v každém okamžiku
času méně máme
na světě tomto
pro množství podnětů
že ticho léčí
leckdy se ocitáme v leči
civilizace humbuku
mumraji
Západu
Slastně si zapálím čibuku
zatoužím po ráji
v myšlenkách holduji tichu
Mířím do bezpečí
Kéž nepřestaneme hledat někde uprostřed hlučného světa...
...to opravdové Ticho.
---
Dobře jsi to napsal.
24.05.2023 18:01:59 | ukrytá v máku