Anotace: …variace
Víš co je pokles libida
Když muž se ženou posnídá
Oba jsou již rentiéry
vdané mají tudíž dcery
Oba smírně po přechodu
oproštěni kouzel svodů
vědomi si konečnosti
toho že jsme tady hosty
V čase kdy noc jitro střídá
(tíží navoněná bída)
materie hamižení
jakékoli další lpění
K stáru času málo zbývá
proto muž se ženou snídá
není mlád - či v roli milce
holedbá se na přistýlce