Anotace: ...
Být na dotek, co se stane?
Najdem v sobě nepoznané?
Klíč k pokoji, vlastní cele,
zdá se to být nedospělé.
Být na dotek, co nám hrozí?
Pokušení číhá v rozích.
Možná v stisku horkých dlaní,
v každém sobě odevzdání.
Být na dotek, co nám zbyde?
Vždyť jsme stále jenom lidé.
Prostí v tom, o čem si sníme...
Kdy zas k sobě zabloudíme?
Moc krásně napsané :0)
15.11.2023 06:38:55 | Protos1182
Těší mě, že se líbí.
Hezké dny Míro:)
15.11.2023 07:55:10 | Dreamy
Dreamy něžná, nádherná-procítěná báseň... hodně se mnou rezonuje, včetně písně... děkuji Ti velmi :)*
Krásnou noc a nádherný den, přeji :)*
14.11.2023 23:40:23 | Ondra