Anotace: …věnuji dlouholetým autorům zde na Literu ach
Vyvstala potřeba se ohlédnout
Jubileum
Býval jsem až doposud
puritánský
navenek
proto mi ale chybí
potřebuji saturOVAt
už nestačí jen slova slova slova
Jiný tolik nestrádá
v SE.U
ach právě dnes
kdy mám tisícovku textů
člověk se zasní
zvlášť když je básník
Mám vole pod bradou
hmotnost rovného "kila"
Svět není jenom světlo a stín
černá černá bílá
Na jaře chystám randez vous
od hlavy až k patě vyjdu v barvě lila
proutníče
další z milenek nechá tě
jinou nádivkem poznáš
poháry vypiješ do dna
klína
připouštím
svět nemá jen tvář
která je hrozivá hrozná
Nabuzení mentální kouči
s traumaty prý zatočí
skončí
I když být smutný
nemusí být nutně špatně
Pera se chápu chvatně
vypisuji se ze stavů
včera jsem byl po půlroce bez kapky
lehce přiopilý
stojím
vystřenými slabinami nad tělesem ústředního topení
skrz dvojsklo vidím půlmetrové závěje
mé nitro se ochvěje
Hle
mějte to co jste chtěli
prosinec bílý
Mi stačí košile bílá ze lnu
K zimě ani tropickému létu NELNU
miluji předjaří
nach dívek ve tváři
sny o nich
......Jsem tu taktéž dlouho....ale zdaleka tolik textů jako Ty Márty nevedu.....tož jsi plodný autor.....tak do dalších stovek Tobě a než se naděješ,předjaří ťukne,zasejc uvidíš to,co máš tak rád.....Měj se básníku....Ji./úsměv/
04.12.2023 17:55:26 | jitoush
Gratuluji k tak dlouhé tvorbě,
já snažím se a zatim vkládám vzorně.
Nejsem básník, jen ráda jsem tu s Vami
Je mi tady dobře moji noví, milí kamarádi. Měj se pěkně
03.12.2023 20:59:31 | Marťas9