Anotace: …
Kdo by si byl pomyslil
v čase kdy pozbývám sil
jsem tam kde ztvárňují svět
Tvůrce ráčil poshovět
Nevolá mě ze scény
dál jsem potem zbrocený
v přítmí jídám tuhý chléb
lopota tíží můj leb
Už nedbám o hlubší smysl
jsem dalek moudrých spisů
i když dnes stojím opodál
o slova stojím vždy jsem stál
Vím nemohu promlouvat
ač měl jsem to vskutku rád
roli podučitele
pak oddával se cele
Nyní v temnu obrazně
za jevištěm bez bázně
pološerem tkaná tma
Povězte - kdo z vás to má?
Získala Českého lva
(třeba získá další dva)
blízká na délku paže
Přísvit hvězdy ba i zážeh
Výtečné, milý Marty, píšeš skvostně, není to jen báseň, je v tom kus života... děkuji :-)
15.01.2024 20:06:43 | Helen Mum
Jsi milá Helen
Jsem šťastný za Saspi a naše setkání tam
Krásný večer drahá
15.01.2024 21:09:44 | kudlankaW
Hezky deklamuješ, jsi jeviště a my tleskající anonymní obecenstvo. :)
15.01.2024 17:45:41 | tide
Ta je teda parádní! Prkna, která znamenají svět, ti opravdu svědčí, milý Márty :-)
15.01.2024 12:52:41 | kozorožka
Včera u nás hoSTovalo divadlo od Vás, drahoušku.
A já jen na dva kroky stal od držitelky lva v kostýmu z 19 století
To je to období kam patřím …
Nu stará duše
Diky Ti milá kozorožko
Líbezné odpoledne přeji
Marty
99
15.01.2024 12:56:26 | kudlankaW