Anotace: …
Vím měl bych se sklánět
nad mísou pohanky
v oděvu z kopřivy
kdes pod Beskydami
dlim však v sebehaně
přehlížím červánky
pak zbožňuji divy
co zvou nestydami
Kdo je bez poklesků
netouží po lesku
svodům nepodléhá
hřeším - hřešíš - běda
podléhám svědomí
stanu se vědomým
Theory mindfullness
Mažu vše až dodnes
to víš že jo, prý nad mísou z pohanky, to až budeš kmet Márty, teď ještě do plných, máš na to ten nejlepší věk
29.10.2024 14:50:40 | Vivien
Milá mi Vivi!
Tak tomu říkám parádní “šťouch”
Už jsem mohl tolik let jídat ze stromů zahrad rajských potěšení, ale neuSTálé ohledy na lidi okolo, vždyť víš?!
Asi je nejvyšší čas si dopřát alespoň někdy náhodného seznámeni a společensky přijatelnou kávu …
A kdoví třeba i krapet toho hebkého z pokladnice doteků
U mě je to o doST složitější
Dívky mě vždy braly jako kamarádku nežli Adonise ;)
Nu a prostředí divadelním je nás těch “prostředních” nevyhranenych o poznání víc
Ale Jo líbí se mi vyvinuté to tedy ANO!!!
29.10.2024 18:46:01 | kudlankaW
Mažeš včerejšky, Márty?
Neriskovala bych...
Jseš živelnej... tož co když tvý zítřky budou ještě divočejší?:-)))
Příteli, maž radši...na nějaký dobrý kafe
A jen pro tebe, mezi náma, můj podzim je šílenej, ale nemažu nic... :-)))
Buď svůj... jseš... krásně svůj:-)*
29.10.2024 06:09:32 | cappuccinogirl
Jsem možná živel potají
A na Literu
Snad se už (u) seberu!
Já to ser- !
29.10.2024 18:47:33 | kudlankaW