levou
Levou stranou jsem vyšel z lůna
na levé straně v noci spím
doleva koukám v jednosměrkách
zmrzlinu levou rukou jím
doleva nevolím
levačkou nesolím
zleva se neholím
jen vlevo stále sním..
zásadně levou nevycházím
po levé straně mrkev sázím
po levé straně chodník brázdím
přihrávky zleva vždycky zazdím
jen jedna levou kůru mojí
zaměstnává a to se bojím
že zlevé straný polibek je snažší
že leváci jsou občas plaší
na levé tváří úsměv víc mi sluší
pod levým víčkem slzu pro ní mám
za levým uchem melounová žvejka
až jí zas potkám zleva pusu dám
kdo by to řekl,že se vlevo vcítím,
že štěstí za levou ruku chytím
že levou tvář si pod své srdce schovám
kdo ví,snad jednou pravou ruku podám
někdy mi chutná poLEVA
trochu mi vadí obLEVA
krásně mě uspává LEVAndule
sLEVA je nanic když se blíží nule
Přečteno 676x
Tipy 6
Poslední tipující: Aťan, čiči, tato22, Schukr00
Komentáře (14)
Komentujících (4)