Oslava ještěrky

Oslava ještěrky

Anotace: vzpomínka na neděli 29.4.2012 a na jednu "Ostrogotku" u vedlejšího stolu na brněnské přehradě

Co je to

když sedí žába?

Kde jinde než:

na prameni

dýmá kouří cigarety

Pod rtem má však lesklou perlu

 

Nepohlédne na mě ve snu

Pohladí jen rety písně

-         cigarety tísně

 

Já však vidím

na jejím krčku

pod levé ouško

ještěrka si běží

do úkrytu vlasů

ejhle teta tetovaná

 

Ještěrka mi vběhla do snu

kroužila mi kolem retů

- dej mi tu svou cigaretu!

Políbím tak až na hrotu

tvoje peri, tvoje rety, ta tvá ústa

 

Ani koutkem oka ke mne

Chladná nezavítá.

Jenom piercing šlehá

její blesky

gotické třesky

plesky

a hřmí tiše…

Autor herzog, 03.05.2012
Přečteno 598x
Tipy 5
Poslední tipující: Radhuza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

marně si lámu hlavu aj představivost, podle čeho Ostrogótka..
já byla jednou nebo dvakrát (paměť je někdy zrádná) na brněnské přehradě na turnaji lodí, už ani nevím jak se to jmenovalo, ale užili jsme si to :o)

22.07.2014 15:13:28 | hanele m.

líbí

líbí se mi

03.05.2012 21:41:34 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel