Anotace: ..
v ostružinách
jsem vlastní vinou
učil slzy téct
znát proudy dravé
pro bolest
důvody já hledal
do trnů vrostlé
vyšlapal ranám
stezku z rudých cest
jen
v kapkách stékal
k zemi mechů
poslední pohled obloho modrá
když na tvé tváři hejna
chlubit se chtěla rozpětím
ty vole.. ty si ouplnej básník...
11.03.2013 00:07:50 | Joe Vai
byl na to návod na chocapic(ách).. četl jsem ho dvakrát :)
11.03.2013 00:08:50 | poeta
áha.. ňákej rychlokurz??
já si koupil "básníkem snadno a rychle" ale sem teprf u druhý kapituly..
11.03.2013 00:12:00 | Joe Vai