(studená)
Natáhnout ruku-
Ach!
To bolí!
Prorazit ze dna hladinu
a dotknout se tě-
Nedovolíš
Zlá, schováváš se ve stínu
A lámu led a nehty lámu
A zalykám se...
Skrz škraloup že Tě
nedosáhnu
Ruce mám chladné, křehký dech
Přísahám, slunce
světlovlasý
Já upíšu Ti duši rád
Jen zahřej trochu
Rozpusť mrazy-
Potěš ji když já neumím
hřát
Přečteno 491x
Tipy 6
Poslední tipující: Herma Frodit, enigman, malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (0)