Anotace: Je tak příjemné nechat se zaplavit pocitem blízkosti k někomu konkrétnímu....,tady a teď.
Co je to blízkost?
To v srdci něco hne se.
Někde hluboko živá plnost
jak přetékající voděnka hrne se.
A zemi zavlažuje,
kapkami průhlednými hladí,
v té blízkosti vše se vyjevuje,
nic nevadí.
Krásné a pravdivé. ;-)
BlizkoST, to je,
to tiché a hřejivé "VŠECHNO".
08.01.2020 20:53:17 | jenommarie