Anotace: ...
jednoho dne
stínají hlavy pampeliškám
ohnivé meluzíny
přestává pomalu hřát
a je chladněji
dalšího dne
žlutí se červená
zelená víla
přes hory, přes doly
klopí oči dolů
a je chladno
úplně jiný den
je noc, bílé pápěří ulehlo
víly se ztratily, nejsou
padly na dno
vzala je, unesla
bez citu, bez lásky
skončí to?
kdo ji zastaví...