Anotace: .....Nikdy neměj strach ze stínů.Prostě jenom znamenají,že někde na blízku svítí světlo./citát/
Ty hluboké stíny
pátrají po tajemství tichých míst.
Láska je srdce v syté radosti,
král s družinou věrných
ve hvězdách bude číst.
Světlo a stín
v peci vypálená touha
ze sluneční hlíny.
Ty hluboké stíny
padají na tenké nitky
láskyplných spojení.
Úsměv v trpělivé blízkosti,
zářivé paprsky rozproudí
tišivé hojení.
Světlo a stín
svět tak jiný bez pocitů viny.
Ty hluboké stíny
vrhají se v hloub
jak do bezedné tůně.
Souznění duší a těl
kolébka něžné vroucnosti,
do středu vtéká průzračná vůně.
Světlo a stín
láska je otisk nebe
do pozemské hlíny.