Anotace: Když se něco změní a v zrcadle je vidět ta pravá tvář...Není to pohádka?
Tak dlouho spal,
že svoje slova nepoznal.
Probudil se v jeden den,
něco změnilo se v něm.
A překročil ten práh,
tam čekal vraný kůň.
On s ním rázem skočil
v hlubokou tůň.
.....zmizel nepoznán....
Po chvíli vynořil se zas
vystrojen v nový šat.
Kol těla zlatý pás,
jen za něj meč si dát.
.....z vraného stal se bílý kůň...
Odklopil těžké hledí v kruhu
by mohl jíti vpřed.
Chránit srdce své i druhů,
on za zrcadlo bytí vhléd.
pohádka ne ale odraz...
07.01.2014 11:38:25 | enigman
To skutečné zrcadlo skrýváme každý sám v sobě. :O)
04.01.2014 22:53:38 | Tichá meluzína
Jen se nebát do něj pohlédnout a vidět se ve vší nahotě.Umět se vidět,
když ty oči občas obraz zkreslují.I s brejlema je to fuška vidět.
No a někdy řádí optický klamy,to je pak překvápko,když někdo nastaví svoje zrcadlo nám.No pořád je co objevovat,hlavně v sobě,ale i kolem.Ji.
04.01.2014 23:00:40 | jitoush