Anotace: ...
....Tak tedy,klaním se,úctu vzdávám,pane Kristiáne.....Ji.
01.02.2014 22:49:44 | jitoush
Milá Ji, nejsou nutné hluboké poklony. Trochu se rdim.
02.02.2014 15:20:39 | kudlankaW
....Ale no tak,nerděte se/úsměv/,Vaše poetično mě baví,i když tam mnohdy
probleskává melancholie/mám pro to pochopení,tak asi právě proto/,je v tom všem jakási něha a je to tak přirozené.To není z mé strany prvoplánové lichocení...To neumím,věřte...
A inspiroval mě k té větě koment Robina níže....Tak další verše ať Vám
přichází a tudíž i nám.Ji.
02.02.2014 17:35:21 | jitoush
Básníku a vlídný pane,
nechť se v brzké době
-stane...
...a kdyby nepřišel ten dar,
pak rozdávejte verše dál,
ať jiná srdce radost mají,
ať v komentářích zatleskají,
úctu vzdají
vám.
01.02.2014 22:03:26 | Robin Marnolli