Dnes
Ve větvoví pocítil jsem vůni předjaří.
Slunce bez starosti
stékalo po větvích,
dívkám úsměv po tvářích,
do čarovného soutoku,
nad nímž se neklenou mosty,
lahodí však mému oku.
Čas plynul ve své posloupnosti,
kazatel pojmenoval další hřích,
už nejsem v zimní nemilosti,
zakouším přívětivou stránku života
Ich liebe dich...
Přečteno 451x
Tipy 7
Poslední tipující: Jana B., Avola, Romana Šamanka Ladyloba, Amonasr, jitoush
Komentáře (7)
Komentujících (2)