Podvečer upad mi do kávy
Podvečer upad
mi do kávy
svět zahalil
se do ticha.
V rytmu
stmívající nálady
i hlas tvůj
pomalu utichá.
Pár slovy
a bříškem prstu
pohladím ještě
zlatou zář.
Skloním se noci
naleznu cestu
k zlatému pokladu
ne, já nejsem lhář.
Stmívá se
den už končí
a duši snad
nic netíží.
Koukaj na mě
tvý smutný oči
však smějou se
odpověď vyhlíží
Přečteno 607x
Tipy 13
Poslední tipující: Akrij8, Aiury, Kett, SmallGeorge, Robin Marnolli, jitoush, Amonasr, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (6)
Komentujících (6)