Anotace: Chůze ladná není marná.
V pohybech
Ve Tvých hnědých očích
ztratí se vše,
když houpeš se v bocích
ve mě to vře
Ve Tvých ladných pohybech
ztrácí se mé pohledy,
Ty se díváš po lidech
… žárlivost zavrtat pod ledy
Ve Tvých jemných pohybech,
ztrácí se i věrný vítr… dech
Nějak se nám hezky zaobluje Tvá poetika... ;-)
11.06.2014 14:41:25 | Amonasr
Ale jen občas :D Díky.
11.06.2014 16:55:21 | SmallGeorge