Anotace: ...
Teplý letní večer
objímá opozdilé
vybízí k procházce
zšeřelým lesem
Vlahý vánek přináší
těžkou vůni schnoucí trávy
ráno posekané
od blízkého rybníka
rytmické kuňkání žab
a téměř neslyšný šelest listí
vysoko v korunách stromů
A dole kráčíme
jen ty a já - ruku v ruce
hloub a hloub až k oltáři
smaragdového chrámu
pod zelený baldachýn
snoubenci prchavých okamžiků
Opřená o strom
cítím v zádech jeho hrubou kůru
a tvoji měkkou dlaň
rozechvěle hladící
mou rozpálenou kůži
zoufale toužící po tvých dotycích
Už nevnímáme nic než sebe
tma krouží kolem nás
tiše usedá a nabobtnává
Hledíme na sebe konečky prstů
vpleteni jazyky jeden do druhého
pozoruješ mě zavřenýma očima
Zachtělo se ti ovoce
ze stromu poznání
Tedy trháš a ochutnáváš...
Buď ráda,že jenom ochutnává,ale,i to se občas stává.Představ si,že by jenom rval,tou dobrotou se cpal a Tebe nevnímal.Zač by asi stál?
17.07.2014 21:22:41 | Bakchus
Nestál by za nic, příteli milý,
však takové chování bych snesla jen chvíli.
Když by se jenom cpal, číše by přetekla,
neměla bych trpělivost a z lesa mu utekla.
18.07.2014 08:47:28 | AndreaM