Anotace: I wrote you poem yesterday: žalozpěv podtemního barda.
Sbírka: Úklid v duši
tvůj žalozpěv prý nepostrádá malý hněv
a kroky cigaretového kouře
temný hnis ze všech banketů
toxickou nádrž na slzy
neplýtvej slovy
prý ji to nemrzí...?
27.07.2014 10:48:43 | básněnka