Anotace: Krátká básnička o skládání panenky z máků.
Rozkošná poezie ... Sice to někde trochu drhne, co se formy týče, ale líbí se mi :) Od chlapa je tohle velký počin ! :) :)
27.11.2014 12:49:16 | Zamila
Drhne to schvalne. Mam rad urcitou rebelii ve versovani :). Moc diky za pochvalu. Potesila me. Dulezitejsi vsak je jestli potesila vas :)
01.12.2014 20:22:12 | SPETR