Krokodyli Slzy
Anotace: ...nekdy je tezky se i pousmat...
Krokodyli slzy
Kez nezila bych
v horkosti
tech nekonecnych dni
Kdys cloumal moji dusi
Kez byla bych
v radosti
s hlavou v oblacich
A tys ronil krokodyli slzy
Dyt probuh
te to mrzi
a nebo ne
Pak je to cele silene
Přečteno 522x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, VEDz RVAHEs, Jort, Frr, AndreaM, A42, bogen
Komentáře (5)
Komentujících (3)