Plaminky
Anotace: z mych obrazu 2...:)))
Plaminky jako dva
vzacne kaminky
ve svych ocich mas
Kdyz se jimi podivas
vis dobre
zes prisel okouzlit
Moje srdce ihned vzit
mozna chvili zavaham
nez reknu si
Pro ty dva kaminky
nadherne vzpominky
stoji za to kousek
srdce se vzdat
Přečteno 531x
Tipy 13
Poslední tipující: MARKO, Paulín, Lioness, Malá mořská víla, vodnař, jitoush, Jort, Pamína, A42, enigman, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)