Anotace: ...
Ráno bolelo jak dotek motýlích křídel
ráno studilo jak letní déšť
a křišťálový vesmír zadržoval dech
vrátil ses skrz něj
všem planetám navzdory jsi přišel
z blízkých dálek nastavoval dlaně mé krvi
a já jsem nedohlédla
přes širou hladinu rudého oceánu
A pak ses vrátil
zlaté střípky se rozutíkaly blankytným nebem
napadaly za obzor, zatížily čas
a
světem se procházelo další čekání
rozedrané a znavené
Začátky odešly za listopadovým sluncem
jizvy šeptají a napínají kůži
přesto jsi tady
pršíš do květin a
bloudíš světlem pouličních lamp
M - I - L - U - J M - Ě
než vyschne nebe
miluj mě dokud bude hořet
poslední knot