Anotace: ..."the paradise to come"...
Má Sihayo,
jsi sladká jak jaro v poušti
rozkvetlé živými květy
jsi úchvatná
jak rudý západ slunce
jsi tajemná jak tma
zářící třpytem hvězd
jsi magická
jak plameny ohně
jsi věčná
jak příchod ráje...
Pověz mi o svých očích
a já ti povím o tvém srdci
pověz mi o svém snění
a já ti povím o tvém probuzení
pověz mi po čem toužíš
a já ti povím co tě souží
pověz mi co sama sotva tušíš
a já ti povím o tvé duši...
to bude panečku dost dobrá věštba:-)
16.11.2014 18:58:52 | básněnka
...vždyt to taky říká prorok boží...:-)))
16.11.2014 19:27:56 | bogen
je vidět, že jsem se nezmejlila:-)
16.11.2014 19:29:13 | básněnka
No víš, tentokrát v tom prostě tu inspiraci Dunou vidím... Ale třeba je to jen ozvěna...
15.11.2014 20:56:44 | A42