Anotace: RN
V pokoji, kde v rohu spává pes
za dvě čenta bez pade,
říkáš, že bys dokázal zabít ptáčka,
nad námi budoucí básník plačká,
a přitom se ptáš po důvodech.
No,
proč ne?
V pokoji, kde ráno bývá zima
a s okny bez záclon,
přemýšlím, jak asi potahuji z cigarety,
mezi polštáři kontrastují dvě siluety,
a přitom důvody nejsou.
Žejo,
viď?
V pokoji, kde po oknech stéká dech
a k snídani čtou poezii
se svými dlouhými prsty on a
s dokonalou podkolenní jamkou ona,
a přitom to v tom nevidí.
Nevidíjou.
Co?
zázrak...
01.12.2014 15:56:08 | zelená víla
teda skořicovko, ty v tom zase jedeš, a dobře jedeš. ještě nějakou chvíli nezastavuj.
30.11.2014 22:54:50 | CoT