Teplý samet tvojí kůže
sladce svádí k doteku.
Vůně, kterou nepřemůže
ani tisíc útěků.
Vzlétni se mnou do příběhu,
láska jí se v něm.
Přijmi moji vroucí něhu,
vzdej se s úsměvem.
Rozpusť svoje horké touhy,
rozvaž zamčené.
Máme na to večer dlouhý,
a dveře zavřené.
povedený kousek, preferoval bych přímo laskání nad pojídáním lásky - laskají se v něm... :-)
06.03.2015 00:36:43 | hledač
Aaa děkuji Hledači za přízeň. Ano, máš pravdu, ale takhle je to tam obojí ...aspoň mi to tak připadá :)
Bylo by zajímavé najít víc takových hříček a složit je
06.03.2015 06:29:05 | MARKO