.
...noc mu trhala silný verše z pera
a v ruce se choulily černý stíny svíce...
Dvě barvy podobného odstínu
a rozdílů
je stále dost
a přeci je toho čím dál víc
co dává souzvuk akordů
(možná pár tónů
z veřejných ampliónů)
Volné chvíle
bičovány neustálou zaneprázdněností
zpívají chorály
pro rozbití hranice dvou světů
Máš krásný hlas
tak vyslov ještě jednu větu
než zvony odbijí půlnoc
.
Áááá, tady čtu mooooc rád... ...i přesto, že už je pár minut po půlnoci. Jasné eSTé, stejně jako u většiny Tvých děl... ;-)
30.10.2015 00:11:08 | Offline.Uzivatel
....To je dobře,že si nám sem zase něco vložil...Je tam ten krásně
nadějný podton kroků vstříc.....Ji.
15.06.2015 21:46:32 | jitoush