Indiánské léto
Anotace: Už ho tu brzy budeme mít...pár vzpomínek :)
Měla jsi jen tužku
a v hlavě pár básní, co chtěly na povrch.
A zatímco mě hlásil podzim svůj příjezd,
hrál jsem ti na klavír.
V altánku rok co rok padalo listí a hvězdy
a sto let tam nespadla něha.
Teď bylas' tam ty a čekala na pár tónů,
co tiše zahrál vítr.
Prázdno v kapsách a v hlavě
tvá tichá busta z mramoru.
Tohle všechno už zcela ztrácím,
jen ten altán pořád stojí...
Měla jsi jen tužku
a v hlavě pár přání, co mají čas na splnění.
Mě zatím hlásilo se indiánské léto
a hrál jsem tam sám na klavír...
Přečteno 440x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Frr, Nikita44
Komentáře (0)