Kouzlo očí
Anotace: Prý nejhlubším mořem lidské oči jsou.
.
Oči prý hluboké moře jsou, prozradí vše i tajnou lásku tvou,
ty marně snažíš se zastřít touhu svou, tváří - mimikou.
Oči prý hluboké moře jsou a věci nevídané ukážou,
vše, co srdce tvé cítí, něhu i bezbřehou touhu tvou.
Marně snažíš se klopit je, by nemohli ti ona - on v nich číst,
bláhově skrýváš city své, ty oči, ty oči stejně zradí tě.
Proč vzdávat se lásky vzplanutí, jen otevři dokořán oči své,
rozevři náruč, obejmi pevně jeho - jí, miluj něžně i bezhlavě.
Náhle uvidíš svět zcela jiný, nádherný, plný barev duhových,
lásku nic v životě nenahradí, poddej se a pij něhu toužících.
Přečteno 683x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Nikytu, enigman
Komentáře (5)
Komentujících (4)