Anotace: ...mladá kráska jak sen...lyrická
♫
Tak jen pojď dítě
a zkus být se mnou
napni svůdné sítě
rozehraj svou hru
dojemnou
rozpal můj oheň
Podívej se na mě
a v mých očích
najdeš úplně vše
co by se ti líbilo
Dotkni se mě
a bude ti jasné vše
tajemně
co tě vábilo
přitažlivou silou
běžím :-)
24.11.2015 15:59:47 | hledač