Anotace: Kryštof to číst nebude...:-)
jsem fontána zurčící
co má vodu živou
jsem strom
co ho obejmou smíš
a sílu ti dá
jsem přehradou v proudu dní
tak nehledej jinou
jsem hráz proti bolesti
co postaví val
a proto
měj mě rád i když se mnou nevychazíš
měj mě rád i když jsme teď kažý zvlášť
a tak doufám, že
to co ti na mě tak vadí
doufám, že
společně zdolat se dá
doufám, že
nebudeš ten co mě zradí
doufám,že
spolu zas půjdeme dál
jsem puklina ve stomech
co ruce tvé hladí
jsem směrovkou v prachu cest
co zve, tak pojd dál
jsem zahradou skrytých měst
svou vůní tě svádí
tam ve stínu usednout smíš
proč venku bys stál
a proto
měj mě rád i když se mnou nevychazíš
měj mě rád i když jsme teď kažý zvlášť
a
tak doufám, že
to co ti na mě tak vadí
doufám, že
společně zdolat se dá
doufám, že
nebudeš ten co mě zradí
doufám,že
spolu zas půjdeme dál...
Teda šplouchalko to se ti povidlo. Myslím, že by vůbec nevadilo kdyby si to přečetli, kliňďo prňďo by mohli zařadit do reparátu jako paralelní universi. :oD ST
01.12.2015 08:19:29 | Tichá meluzína