chtěl bych ti toho tolik říct
před tebou stát
a neutýct
do očí koukat
o vzpomínkách mluvit
a možná šeptat
nebo se jen tulit
a do tvých vlasů prsty zajet
přivoňet
čas po doušcích nám krájet
hlavně ten s tebou
vzácný jako život
chtěl bych
zase najít důvod
..usmát se
a nebát se
chtěl bych tě naposled
tak jako tenkrát
za ruku vzít a po očku
to kolem sebe
jestli někdo nedívá se
a mít tě jenom pro sebe
tak jako hvězdu
spadlou z vesmírného stromu
a ještě hodně zakázaných věcí
k tomu...